Tusen takk for alle flotte ord, støtte og kjærlighet den siste tiden!

Endelig fått bekreftet at jeg er synsk

Første Norske Talenter sending på TV satt jeg og mamma hjemme i stua og så på. Tuva kom på scenen og tok alle med storm. Jeg måtte tørke en tåre for jeg ble umiddelbart glad i henne. Hun leverte en nydelig audition og viste sitt vinnende vesen for hele Norge. Jeg sa til mamma «faen, hun der kommer til å vinne hele greia». Etter å ha hatt æren av å bli litt kjent med henne, se hennes reise gjennom Norske Talenter og blitt lært opp i blant annet airdrop på mobilen, så kan jeg si av hele mitt hjerte: GRATULERER så utrolig mye med en velfortjent seier!

Godhjertet Konkurranse

Jeg har aldri vært med i en så godhjertet konkurranse før. Støtten og kjærligheten alle deltagerne og crewet har hatt for hverandre i den siste perioden har vært til å ta og føle på. Alle har ønsket hverandre det beste og alle har unt hverandre seieren. «Vi er alle vinnere» har aldri vært mer riktig enn her. Jeg er så lykkelig over å ha møtt så mange flotte og talentfulle mennesker og jeg håper virkelig våre veier vil krysses i fremtiden. Må poste dette bildet igjen, for jeg elsker det!

Følg Tuva på Facebook her og Mellow på Facebook her og Instagram her!

Følg Ian på instagram her!

Jeg turte

Tvil har vært en stor del av min Norske Talenter reise. Jevnt over har jeg vært redd for om jeg er for mye, sier for mye, er for ærlig, for voldsom, at jeg ikke burde ha vært med i konkurransen. Men til tross for det har jeg klart å gjøre det jeg ville. Jeg har klart å si det jeg ville si på måten jeg ville si det. For meg er det en stor seier. Mye av det er til takke for den enorme responsen og støtten jeg har fått av dere. Tusen takk for at dere har gjort at jeg har turt. Det å vite at jeg har så utrolig mye kjærlighet som backer meg har gjort en enormt stor forskjell.

Så må jeg selvfølgelig rette en STOR takk til Det Norske Jentekor som var med meg i finalen. For en nydelig gjeng med talentfulle jenter. Uten dere hadde finale-nummeret mitt aldri blitt det det ble. Tusen takk for at dere gjorde drømmen min til virkelighet!

Tusen takk for alle flotte ord

Responsen siden finalen har vært så flott. Jeg føler meg virkelig som en vinner og at jeg har fått til det jeg ønsket i denne konkurransen. Så mange flotte ord har blitt skrevet til meg og jeg er evig takknemlig for hver eneste stavelse. Jeg har til og med fått flere dikt skrevet til meg, det syns jeg er så utrolig fint. Jeg fikk lov å dele et av de på bloggen min. Tusen takk til Kourosh Mo for dette rørende diktet <3

Kjære Sofie Frost
I kveld besteg du Norges høyeste fjell
Der dine ord blir et evig monument
Mot hatet
For kjærligheten
For samhold
Og felleskap
Aksept og respekt
Ikveld tok du hjem i våre hjerter
Brennmerket av sår
Det såret som sender samme sjokkbølge så synkront 
Som om alles hjerter var bare ett
Norges hjerte som ble skåret i fillebiter 
Da terroren som verst rammet oss
Du er vinneren
Ikke av 500000 fattige kroner
Men av millioner av hjerter
Som vil stå sammen med deg
For kjærlighet, samhold og felleskap
Aksept og respekt
Og stå oppreist imot
Hatet som prøver å slå rot blant oss 
Gratulerer så mye med seieren 
Veien videre

Jeg har vokst mye på denne reisen. Jeg har fått tykkere hud, jeg har blitt tøffere og jeg stoler mer på meg selv og mine instinkter. Ikke minst har jeg vokst som artist. Dette er ikke slutten for meg, dette er bare starten. Jeg har visst siden jeg var liten at jeg skulle stå på en scene. Det er ingenting annet jeg heller vil og jeg kommer til å jobbe ræva av meg for å kunne gjøre det resten av livet. Reisen er ikke slutt, jeg har allerede fått flere jobbtilbud og i tillegg jobber jeg med flere andre selvstendige prosjekter. Jeg kommer til å legge ut en liste over mine fremtidige opptredener med tid, sted og dato når den er helt bekreftet. Så da kan du sjekke når jeg er i nærheten av deg neste gang. Så følg med folkens!

12 kommentarer til «Tusen takk for alle flotte ord, støtte og kjærlighet den siste tiden!»

 1. Jeg skrev dette på din Messenger, men du får sikkert mye rart der, derfor gjentar jeg det her, i oppriktig beundring:
  Kjære Sofie!
  Du er en av de to jentene ved navn Sofie jeg ser mest opp til! ? Du kler deg hudløs foran hele Norge og berører oss alle med dine sterke tekster. ?
  Den andre Sofie er mitt første barnebarn, bare litt over en mnd gammel. Hun har kjempet for livet hver eneste dag siden hun kom til oss den 10. april. ?
  Det ser ut til å gå bra nå, og sammen med deg, Sofie Frost, er hun det tapreste jeg vet om.
  Jeg takker så uendelig mye dere to, Sofier! ?

  1. Kjære Stein,
   Takk for så flotte ord. Jeg har ikke lest noen av meldingene på messenger enda, må innrømme jeg er litt redd for hatmeldinger. Men jeg skal få noen til å sile de ut for meg. Så takk for at du skrev til meg her. Det sette jeg utrolig stor pris på! Håper virkelig at Sofie kjemper seg igjennom alt som måtte komme. Sender masse kjærlighet deres vei. <3

 2. Kjære Sofie,

  Jeg så dessverre ikke på opptredenen på TV, men så den i etterkant. Jeg vil bare få takke deg for at du snakker, tenker, sier dette, for vi trenger det! Du er en så vanvittig viktig og sterk stemme. Med det følger også en del motvind, det er jeg sikker på, men la deg ikke blåse overende! Jeg er sikker på at det ikke kommer til å skje, for du er den tøffeste personen jeg vet om. ❤️

 3. Hei Sofie.
  Du har fanga meg i dine ord, og framføringa på finalen var særs gripande.
  Heiar på deg og håpar å få høyre deg live ein eller annan gong.
  Stå på.

 4. Tusen takk for at du er dønn ærlig. Tusen takk for at du gjør at andre som har det vondt forstår at de ikke er alene om å ha det vondt. Tusen takk for at du tar av masken din. Vi går alle med masker for å ikke vise om vi har smerter eller hsr det vondt. De som har det vondt vil ikke belaste andre med sine smerter. Slik bruker noen av oss humor og smil som maske for å kamuflere våre mange smerter. Takk for det du gav alle nordmenn som fikk høre dine ord. Med dine ord gir du håp og blir et forbilde. Legg til side hatmeldinger og de som vil trykke deg ned. Misunnelse er et monster. Ikke la det monsteret nærme seg deg. Du er en engel som blir båret frem for å gjøre godt. Tro på det. Lev slik. Vær god og en inspirasjon. Du kommer til å redde mange sjeler. Du har rørt våre hjerter. Tusen takk.

  1. Kjære Tor-André, takk for en helt nydelig og hjertevarmende kommentar. Det betyr mye at du tar deg tiden til å skrive så fine ord til meg, skal ta det med videre når jeg møter motgang og folk som vil rive meg ned. Tusen takk! <3

 5. Kjære Sofie ! Din finaleopptreden i Norske talenter var helt ubegripelig sterk. Den traff meg midt hjertet. Det er lenge siden jeg har felt en tåre i en slik sammenheng, men denne gangen var det umulig å la være. Tusen takk for dine ord. Lykke til videre. Takk for klemmen jeg fikk, da alt var over.
  Hilsen en eldre herre i Bergen Shantykor.

 6. Kjære sofie, du er rå! Hvor kan jeg få sett opptreden din i finalen på nytt? Vil dele ditt fantastiske budskap med alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.