Stem, Stem, Stem På Meg i Norske Talenter Finalen i Kveld!

I kveld skjer det!

Da er vi alle på plass backstage på H3 Arena. Sitter i skrivende stund med Vetle og Joakim som prøver å rette på grammatikken min. De ber også iherdig om at alle må stemme på dem, så gjør det da folkens! STEM! Stem på den DU liker best!

Du kan stemme fra kl 19.30 i kveld!

 

SLIK STEMMER DU PÅ MEG

  • 3 gratis stemmer på www.tv2.no
  • Send sms 10 til 26700
  • TLF 829492010

Trenger all den hjelpen jeg kan få

Jeg er en av de siste på skjermen i kveld og kommer derfor til å trenge all hjelp jeg kan få. Man kan jo stemme fra programstart kl 19.30, så jeg håper du vil starte å stemme på meg da <3

Det blir et tungt tema jeg skal ta opp i finalen. Det har vært tøft å øve på det og hittil har jeg ikke klart å komme meg igjennom det uten å gråte. Jeg bruker min egen historie i diktene mine og i kveld er intet unntak . Alt jeg sier er sant. Jeg håper virkelig at du vil ta deg tiden det tar å stemme på meg i kveld. Det hadde betydd så utrolig mye for meg.

Under er et knippe bilder fra starten av dagen. Vi var på God Morgen Norge i morges før det bar videre til prøver på H3 Arena.  Heldig som jeg er fikk jeg  god hjelp av både Vetle og Joakim på å skrive dette innlegget. Finalistene i Norske Talenter er virkelig en fin gjeng. Uansett hvordan det går, så blir det en flott dag. Det har vært et eventyr!

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.