Spennende med siste Semifinale i kveld, hvem får plass i finalen?

Utrolig spennende

Jeg gleder meg skikkelig til å sette meg foran TV’n i kveld. Norske talenter sin siste semifinale kommer på skjermen kl 19.30 i dag på TV2. Da skal de to siste finalistene velges. Det blir rap, dikt, band, dans, magi og fele. Det blir utrolig spennende. Jeg lurer på om kanskje 2018 er året med det mest varierte showet Norske Talenter har hatt! Det syns jeg er veldig kult. Her er en liste over de som skal i ilden i kveld. Trykk på navnet så kan du se siste audition til de enkelte. Det er flere gullknappvinnere som skal konkurrere mot hverandre i kveld. Så det blir hard konkurranse.

Min Favoritt for i kveld

Man skal kanskje ikke ha favoritter i en konkurranse man selv deltar i. Men jeg føler vel egentlig ikke helt at vi konkurrerer mot hverandre. Vi har alle noe eget å tilby. Alles talent er unike. Det betyr ikke at de som ikke når toppen er dårlige eller dårligere enn den som står igjen til sist. Det betyr bare at vi er annerledes. Annerledes er bra. I kveld så har jeg en favoritt, det må jeg innrømme. Det er Sara og Amalie.

Jeg møtte Sara og Amalie på første audition dag. Jeg og venninnene mine hang med de nesten hele dagen. De er så fine mennesker. Genuine og ydmyke. Da de gikk inn for å spille foran dommerne så krysset jeg og venninnene mine fingrene for dem. Bare på basis av hvem de var som mennesker ønsket vi at de skulle gå videre. Det hjalp jo selvsagt også at de er utrolig dyktige! Se hvordan de rører dommerne og Solveig i videoen under.

Alle finalistene så langt

Jeg tror at finalen blir skikkelig bra. Det er et variert program og så mange dyktige folk som skal på scenen. Backstage kommer til å koke over av nervøsitet, men også kjærlighet og støtte. Det er så hyggelig backstage for alle ønsker alle godt. Jeg kommer til å legge ut mye på instastory under selve finalen, så følg meg gjerne på instagram. Ta en titt på alle finalistene under. En mer spennende finale sammensettning må du se langt etter!

Kunne ønske Festus kom videre

Festus og jeg hadde også første audition sammen. Jeg fikk snakket litt med han der og så har vi møttes noen ganger før også. Vi henger litt i samme miljø. Han er en så alright person som virkelig gir alt til dansen. Da jeg så semifinalen hans ble jeg helt satt ut. DET VAR SÅ BRA!!!!! Jeg skjønner fortsatt ikke at han ikke kom videre. Det var veldig synd for jeg tror vi har gått glipp av et forrykende finaleshow fra han. Lykke til å se opptreden hans uten å få noen tårer i øynene.

Mye uenighet om de som er i finalen

Det er mange som skriver litt av hvert på Norske Talenter sin Facebook side og instagram. Sterke meninger om hvem som skulle gått videre og hvem som ikke skulle det. Vi har alle egen meninger og er uenige om hva som er et talent og ikke. Det vet jeg alt om. Det er en hel skare av folk der ute som syns jeg bare skal holde kjeft og at jeg overhodet ikke har noe på Norske Talenter scenen og gjøre. Les innlegget mitt om det her.

Sånn er det dessverre. Folk lirer av seg litt av hvert i kommentarfeltet. Jeg syns Festus skulle ha gått videre, men det betyr ikke at de som gjorde det ikke fortjente det. Det er forskjell på å heie på noen og synes det er synd at de ikke kom videre. Enn å slenge dritt om de som faktisk kom videre fordi den du heiet på ikke gjorde det. Det er den som får mest stemmer av dere der hjemme som kommer videre, så da gjelder det å stemme så mye man har mulighet for. Jeg er super spent på å se hvem som kommer videre i kveld og jeg skal helt klart stemme på min favoritt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.