STEM STEM STEM

Nå er dagen her!

Jeg har vært her siden kl 09.00 i dag og dagen har gått i ett kjør. Det er utrolig hektisk, men også veldig spennende. Det å være her med alle de andre deltagerne er så fint. Det er mye følelser og nerver i rommet, men godt å vite at vi alle er her sammen. Vi skal alle igjennom det samme og støtter hverandre. Det er en flott gjeng jeg skal dele scenen med i kveld.

Dette innlegget blir ikke så langt, rett og slett fordi det er lite tid. Vi blir dratt i forskjellige retninger hele tiden. Det er lydprøver, gjennomganger, intervjuer, sminke, hår, bilder osv osv. Det er veldig gøy, jeg liker fart og spenning, men også overveldende. Nå skal vi øve på utstemning. Det er skummelt det. Men veldig greit. Det er godt å øve på tror jeg. I tidligere innlegg har jeg skrevet om hvor redd jeg er for å bli veldig lei meg og at det skal synes på tv. Så nå får jeg i hvert fall øvd på det.

Jeg håper virkelig at du stemmer på meg i kveld! Det hadde betydd så utrolig mye å komme videre til finalen. Jeg trenger din hjelp for å komme dit.

Du kan stemme fra kl 19.30 og her ser du de forskjellige måtene du kan stemme på!

Slik stemmer du:

www.tv2.no – 3 GRATIS stemmer

Send tallet 4 til 26700 (5kr)

TLF 829 49 206 (5kr)

3 kommentarer til «STEM STEM STEM»

  1. Du var Helt fantstisk i kveld.håper du legger ut den teksten for den kunne jeg tenkt meg å lest (send meg den gjerne)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.