Vinneren av konkurransen!

Takk til alle som har deltatt!

Jeg har trukket en vinner! Men først må jeg få sagt hvor gøy det er at så mange ville bli med på konkurransen, syns det er skikkelig stas. De fleste som deltok er folk jeg kjenner fra før av og gode venner. Det er jo ikke så rart og jeg blir så glad når de støtter opp under meg og deler bloggen min videre. Jeg håper å holde liv i denne bloggen etter Norske Talenter, så da må jeg få til flere konkurranser, for dette var gøy!

Her har jeg klippet ut alle lappene til navnene!

Lappene gjøres klar til trekking

 

Vinneren er trukket

Jeg lagde en liten videosnutt av trekkingen. Føler at jeg lager vlogg i stedet for blogg nesten. Gleder meg til å se vinneren i salen! I will be in touch =D

Hudfarget undertøy og nipple covers
Jeg kommer til å skrive et innlegg til i kveld. For nå er det søren meg bare 3 dager igjen til semifinalen. Jeg er skikkelig nervøs. I dag skal jeg øve og gjøre klart antrekket mitt. Jeg har kjøpt en skikkelig kul jumpsuit, så nå skal jeg ned på senteret for å kjøpe hudfarget undertøy. Jeg er nemlig litt redd for at det sterke scenelyset skal gjøre jumpsuiten gjennomsiktig. Fått råd om nipple covers også. Blir spennende å lete seg frem til alt dette i butikken. Vi snakkes i kveld <3 

2 kommentarer til «Vinneren av konkurransen!»

  1. Wæææææ!!!!! Åh, nå ble jeg glad!!!! Tusen takk for bilettene, jeg gleder meg som en liten unge til å se stjerna (deg altså om det var noen tvil) på scena?????

    1. Utrolig gøy at det ble deg, universet må ha villet det! Varmer hjertet mitt å vite at du skal sitte i salen på fredag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.