Nipple covers og semifinale

3 dager igjen til semifinalen

Nå er det bare noen få dager igjen og jeg holder på å dævve inni meg. I dag har gått med på å få det meste av praktiske ting på plass, blant annet nipple covers. For på fredag skal jeg være på H3 Arena på Fornebu i 13 timer! Hjelp! De andre dagene jeg har vært på Norske Talenter har også vært ganske lange, så nå føler jeg at jeg har lært litt hva jeg burde gjøre. De andre dagene ble vi jo filmet backstage gjennom hele dagen. Så jeg måtte hele tiden være i antrekket jeg skulle opptre i, full sminke og on point. Denne gangen er det heldigvis ikke kamera backstage. Så det jeg gjorde i dag var å kjøpe meg en skikkelig kosedress jeg skal ha på meg frem til opptreden. Det er viktig å være komfortable, men det er også fordi jeg er livredd for å søle på antrekket til opptreden. Jeg skal ha på meg en skikkelig kul og helt hvit jumpsuit. Jeg vet ikke med dere, men jeg søler ALLTID! På slutten av dagen så er klærne mine bevis på hva jeg har spist ila dagen. Jeg kommer også til å ta med bok, musikk, spill og masse snacks.

Sykt chill outfit fra Bik Bok, kjøpte også en til med andre farger.

Gjennomsiktig og scenelys

Jeg er ganske redd for at den hvite jumpsuiten skal vise seg å være gjennomsiktig i scenelyset. Av erfaring så vet jeg at det lyset er så utrolig sterkt. Uansett hvor mye lys jeg setter på her hjemme, så kan det aldri måle seg med scenelys. Så da tenkte jeg at jeg burde skaffe meg hudfarget undertøy. Jeg fant en hudfarget shorts det stod invisible på. Det jeg ikke hadde fått med meg var at det var hold in, så jeg kjøpte vanlig str 38. Prøvde ikke i butikken. Den var litt stram, men jeg tror det skal gå. Jeg klarer å bevege meg og puste godt. Må innrømme at det var litt flaut å ta bilde av og jeg ser en ørliten camel toe. Men hvem ser bra ut i sånne shortser uansett, den skal under jumpsuiten, så satser på at det blir smooth tilslutt.

Her er genseren fra det andre joggedress settet jeg kjøpte og så klart den flotte shortsen.

Nipple Covers

Så var det de berømte nipple covers greiene da. Jeg går jo ikke med BH. Det sluttet jeg med for flere år siden og det er det beste valget jeg har tatt på lenge. At brystvortene mine syns gjennom klær er egentlig noe jeg ikke bryr meg noe særlig om. Nesten alle har brystvorter, no big deal. Men så vil jeg jo ikke at det er det eneste folk skal tenke på når jeg opptrer. Hvis det eneste man ser når jeg står på scenen er to nipples som stirrer deg ned, det kan ikke være bra. Jeg vil at folk skal høre på ordene mine og få inn budskapet mitt. Det er jo en veldig naturlig reaksjon og stirre hvis det er noe man ikke er vant med å se. Så da ble det nipple covers. Er sykt fornøyd med at jeg fant de på første forsøk. Det er 4 par, så jeg måtte prøve en med det samme jeg kom hjem. Skulle til å ta bilde for å legge ut på bloggen, men det ble litt for porno for min smak. På torsdag skal vi ha gjennomgang på scenen, så får testet ut om alt funker da. Jeg kommer til å be de som jobber der om å si i fra til meg om jumpsuiten er for gjennomsiktig. Satser på å bli møtt med ærlige svar.

Prøver ikke tenke så mye på fredag

Det er vanskelig å ikke la tankene vandre til semifinalen. Men jeg prøver å la vær. Det er slitsomt å hele tiden tenke på det og jeg fanger meg selv i å repetere diktet når jeg prøver å slappe av. Dette er desidert det største jeg har vært med på i hele livet mitt. Sannsynligheten for å komme videre til finalen er kjempe liten og jeg har egentlig tatt det for gitt at jeg ikke kommer videre. Bare det å ha kommet så langt som jeg har nå har vært over all forventning. I hvert fall etter første audition. Bjarne Brøndbo ga meg en realitets sjekk da han sa nei til å sende meg videre. Har du ikke lest om det så kan du lese innlegget mitt om det her.

Det er så utrolig mange flotte folk som skal opptre på fredag. Du kan se en oversikt over hvem her. Konkurransen er høy og jeg unner alle å gå videre. Det fine med at vi er så mange er at vi forstår hverandre og hva vi går igjennom. De fleste av oss kommer ikke til å gå videre, så da kan vi trøste oss med at vi ikke er alene. Og er det noen som driter i om jeg kommer videre eller ikke så er det vel Hilda. Hun er der uansett <3

Den brutale spotligheten

Jeg gruer meg skikkelig til å stå i spotligheten på slutten av programmet og høre om jeg går videre eller ikke. Har du sett de tidligere semifinalene? Alle står på scenen i hver sin spotlight og når man får høre at man ikke går videre skrus lyset av. Det er skikkelig dramatisk. Jeg skvatt første gangen jeg så det og tenket hjeeeelp! Men kanskje det er fint at man står i mørket, da blir det vanskeligere for publikum å se skuffelsen i ansiktet. Man kan gjemme seg litt og deretter snike seg av scenen når finalistene kunngjøres.

Norske Talenter betyr mer enn jeg trodde det skulle

Jeg var ganske chill i starten. Flere måneder før audition visste jeg jo at jeg hadde fått plass i første runde. Tenkte det skulle bli gøy og no big deal. Men etter de siste 6 månedene og alt jeg har vært igjennom, så har det blitt utrolig viktig for meg. Det å skulle komme videre til finalen hadde vært en drøm i oppfyllelse. Hele reisen har vært så utrolig tøff, men den har gitt meg en styrke jeg ikke ante jeg hadde. Jeg får muligheten til å dele mitt innerste inne med så mange mennesker spredt over hele Norge. Det er en gave og noe jeg aldri kommer til å glemme. Jeg skal gi absolutt alt jeg har på fredag og jeg håper virkelig du stemmer på meg.

Snille Hilda som blir med på selfies

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.