Kommentarfeltet og konkurranse

Gode venner er gull verdt

Jeg var så vidt innom kommentarfeltet og det som ble skrevet der etter dommerutvelgelsen i første innlegg. Det var min første TV sendte opptreden i Norske Talenter og jeg fremførte diktet «mamma» som du kan se her. Selve opptreden føltes bra, hele første rad var fylt med vennene mine. De hadde lagd plakater med navnet mitt på, jeg ble helt satt ut da jeg kom inn på scenen og så dem. Jeg var ikke forberedt på den enorme støtten. Det er virkelig noe helt spesielt å føle at uansett hvordan det skulle gå, så hadde jeg dem i ryggen. Det er sånn vennskap er. Jeg kunne dummet meg skikkelig ut på den scenen og de hadde møtt meg med en klem etterpå og sagt at jeg er awesome. Nå hjelper gjengen meg å øve til semifinalen, bildet under tok vi på forrige øving. Det er så godt å ha så flotte mennesker rundt meg.

Andrea, meg og Marianne.

Kommentarfeltet

TV 2 nyhetene la ut videoen av «mamma» diktet på sin facebookside. Jeg fikk det med meg fordi noen tagget meg i en kommentar. Det var jo umulig for meg å ikke begynne å lese kommentarfeltet. Noe av det som ble sagt var «MEN dette har INGENTING i Norske Talenter å gjøre… hva skal hun gjøre neste gang lissom» og «Slo rett og slett av TV’n». Det var vondt å lese. Det idiotiske er jo at 99% av kommentarene var kjempe fine, men så henger jeg meg opp i de få negative. Grunnen til det tror jeg er at de treffer rett inn i usikkerhetene mine. For jeg har lenge lurt på om det jeg driver med passer inn i Norske Talenter. Derfor treffer det ekstra hardt når flere sier at det ikke gjør det. Er du nysgjerrig så kan du lese kommentarfeltet her.

Bilde tatt av Hilde Fiskvik

Er slampoesi et talent?

Slampoesi er veldig annerledes enn det andre gjør på scenen, det er nytt og uvant. Min versjon er også veldig alvorlig og sår. Det jeg elsker med denne formen er at den har ingen regler. Man kan gjøre den akkurat slik man selv vil. Diktene kan være kjempe morsomme og handle om overfladiske ting eller de kan handle om det vondeste av det vonde. Alle har sin egen måte å gjøre slampoesi på. Men hva gjør det til et talent? Vennene mine ble kjempe sinte da jeg fortalte at folk sa at dette ikke var et talent. Men talent kan jo sees på samme måte som kunst. For hva er kunst? Det er jo den evige debatten og folk har veldig lidenskapelige og forskjellige meninger om det. Jeg mener at alt er kunst, det kommer an på øyet som ser. Det samme gjelder alle oss som er med i Norske Talenter. Vi har alle noe å gi og har alle jobbet hardt med det vi kommer med. Men ikke alle kommer til å synes det vi gjør er fett eller et talent.

Bilde tatt av Kim Granli. Opptrer med slampoesi under kvinnedagsmarkeringen i 2017.

Jeg gir ALT av meg selv på scenen

Det eneste jeg kan si til mitt forsvar er at jeg har jobbet kjempe hardt med diktene mine. Det krever veldig mye av meg å stå på scenen og fremføre de fordi jeg gir ALT. Jeg blir helt skjelven etterpå fordi jeg har eksponert meg for helt fremmede mennesker. Men jeg gjør det fordi det føles viktig. Fordi folk skriver til meg og sier takk. De sier at endelig har noen satt ord på det de føler og at de nå føler seg mindre alene. Den tilbakemeldingen betyr alt for meg. Tusen takk til alle som skriver til meg og deler sine egne historier med meg. Det motiverer meg til å fortsette og får meg til å klare å skyve unna de kjipe kommentarene. Jeg er veldig spent på å se hva reaksjonene blir etter opptreden min i semifinalen!

Bilde fra Slam! på Caféteatret i Oslo.

Konkurranse!

Nå er det 4 dager igjen til semifinalen og jeg har 2 billetter jeg ønsker å gi bort. Reglene er som følger.

  1. Gå inn på linken til min facebook her.
  2. Lik innlegget
  3. Tagg en venn i kommentarfeltet
  4. Del innlegget

I morgen skal jeg putte navnene til alle som deltar i en hatt og trekke en som vinner begge billettene. Semifinalen er nå på fredag den 27 april. Oppmøte tidspunkt er kl 18.00 og foregår på H3 Arena på Fornebu. Semifinalen er UTSOLGT, så her er det en sjans til å se alle de fete folka som opptrer =D

Norske Talenter Logo

2 kommentarer til «Kommentarfeltet og konkurranse»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.