Helg og konkurranse!

Over 1000 besøkende hver dag

Jeg er i helt ekstase etter første uke som blogger. Det har vært over 1000 lesere av bloggen hver dag. Det er helt utrolig. Jeg var glad da jeg så at 14 lesere hadde vært inne, nesten gang jeg sjekka hadde det nådd 1300 lesere. Det varmer hjertet mitt utrolig mye å vite at folk leser det jeg skriver og at dere deler i sosiale medier. Håper virkelig dere følger meg neste uke også, for nå er det bare 6 dager igjen til semifinalen! Det blir en hektisk uke og jeg har masse jeg ønsker å dele med dere.

Bilde fra Norske Talenter sin facebookside. Besøk den her.

Vil du vinne billetter til Norske Talenter?

Jeg skal lansere min aller første konkurranse på mandag. Så da må dere følge med og kanskje dere stikker av med 2 billetter til semifinalen 27 april! Jeg syns det er litt skummelt å sette i gang en konkurranse, for hva om ingen deltar? Jeg er jo ikke akkurat Sophie Elise med mange titalls tusen lesere, men jeg syns det er utrolig gøy å blogge. I tillegg vil jeg gjerne få gitt noe til dere som leser for å vise hvor mye dere betyr for meg. Så vi får se hvordan det går. Konkurransen kommer til å ha noe med slampoesi å gjøre, men jeg lover den ikke skal være noe vanskelig! Jeg gleder meg =D

Nå kommer jeg til å ta en blogg og sosiale medier pause frem til mandag. Ønsker dere alle en strålende helg, jeg skal feire pappas 60 årsdag og nyte en solois i sola <3

Snakkes på mandag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.