Fake bursdag og standup

Akkurat det jeg trengte
Nå nærmer semifinalen seg med storm. Den er faktisk rett rundt hjørnet! Derfor passet det perfekt at venninnen min S fikk meg til å tenke på helt andre ting. Vi feiret nemlig bursdagen min i går kveld. Jeg har bursdag 20 mars, men spilte teater i Haugesund den mnd. Så S ba meg holde av kvelden og fortalte ikke hva vi skulle. Jeg kom hjem til henne og fikk servert et glass rosé, bær og uendelig mye godis!

 

Ikke feiret bursdag på 10 år

Sist jeg feiret bursdagen min var jeg 18 år. Jeg er veldig glad i bursdag, men føler på et press om å gjøre alle tilfreds. Da jeg var i tenårene syns jeg alltid at mine bursdager var så mye kjedeligere enn alle andres. Kanskje fordi jeg hele tiden gikk rundt å ville at folk skulle ha det gøy, så jeg glemte å ha det gøy selv.  Jeg fortalte bestevenninnen min på den tiden om usikkerheten min. Fortalte at jeg var redd folk syns bursdagene mine ikke var noe særlig. Da sa hun «Ja, når jeg tenker meg om så er bursdagene dine ganske kjedelig faktisk.» Den kommentaren traff meg skikkelig og siden da har jeg ikke feiret.

 

På tide med en endring

Se hvor gira jeg var for å bli 3 år da! Den gleden der skal jeg ta tilbake. Fra nå av skal jeg feire bursdagen min. Hvis noen syns den er kjedelig så kan de dra hjem. Nå er jeg voksen og det er på tide å la den lille kommentaren fra en tidligere venninne slippe taket. Det er rart hvordan noen små kommentarer setter seg i kroppen din. Vi har alle noen ting vi husker å ha hørt fra da vi var yngre, som har festet seg som klegg til sjelen vår. Jeg har bestemt meg for å la denne gå og ta opp kampen med de andre som sitter der når de dukker opp. Det blir faktisk for dumt å la den lille kommentaren styre bursdagen min.

 

Overraskelse!

S er alltid så flink med å finne søte små gaver hun putter i kule bokser. Veldig fornøyd med Bucket List Box! Det er en boks jeg kan skrive ned alt jeg ønsker å gjøre i livet, krysse av når de er gjort og så godte meg over det når jeg er gammel. Men det var ikke alt, jeg fikk nemlig også en Golden Ticket! På den så stod det at vi skulle på Alt er NyttLatter!

 

Standup

Jeg elsker standup og drev faktisk med det selv da jeg bodde i London. Yes, tro det eller ei! Jeg hadde en norsk karakter som påpekte alt som var bedre med Norge i forhold til England. Jeg elsker veldig frekk og mørk humor og er det et sted der det er populært så er det Storbritannia! Jeg savner veldig å drive med komedie. Selv om jeg elsker slampoesi, så er det noe med å kunne tulle og tøyse. Det er viktig å le. Så hvem vet, kanskje jeg blir å se på en standup scene en gang i fremtiden? En ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg skal se mer komedie og standup her i Norge. Konferansierene på Alt er Nytt var utrolig dyktige. De fikk meg til å glemme semifinalen litt og det var akkurat det jeg trengte.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.