11 dager til Norske Talenter!

Mitt aller første blogginnlegg dere!

Føles faktisk mye mer nervepirrende enn jeg først hadde forventet. Fult mulig nervene har noe å gjøre med det faktum at det bare er 11 dager igjen til jeg skal stå på scenen i Norske Talenter. Det er utrolig rart å tenke på at jeg har en plass i semifinalen, hadde aldri trodd at jeg skulle nå så langt. Trykk her for å se mine to opptredener hittil.

Sofie_Frost_slampoesi norske talenter

Kommentarfeltet

Det er få som driver med det jeg gjør, det er ganske nytt i Norge . Jeg har lenge lurt på om jeg passer inn i konkurransen for det er ikke så mange som vet hva slampoesi er. Etter dommerutvelgelsen fikk jeg med meg en diskusjon på TV 2 nyhetene sine facebooksider om at det jeg gjør ikke er et talent. Folk skrev at jeg ikke hører hjemme i konkurransen. Dette var jo selvsagt utrolig kjipt å lese og hjalp ikke akkurat på selvtilliten. Jeg har jo lært for lenge siden å ikke lese kommentarfeltet, men vi mennesker har jo en sånn stygg nysgjerrighet av og til, som det kan være vanskelig å kontrollere. Heldigvis klarte jeg å rive meg løs fra alle kommentarene og heller fokusere på hvorfor jeg sa ja til å være med på Norske Talenter.

Hvorfor sa jeg ja?

Grunnen er fordi jeg har noe å si, det er opplevelser jeg vil snakke om som jeg mener er viktige, som jeg ønsker å dele. For er det noe jeg har lært de siste årene så er det at jeg er ikke alene i mine erfaringer og følelser. Vi er så utrolig mange og vi trenger å få snakket ut og vi trenger å bli sett. Derfor er jeg med på Norske Talenter. Jeg håper du vil følge meg på reisen!

Dagene som kommer nå skal brukes på å forberede meg til min aller første live TV sending, men også til å chille. Jeg har en tendens til å føle ganske mye, så da er det viktig å tenke på litt andre ting også. Heldig for meg så har jeg en liten pelsklump ved navn Hilda som hjelper meg masse der.

Hilda har en tendens til å vekke meg kl 07.00 hver morgen fordi hun er så altfor gira på å starte dagen. I morges gikk turen ut i skogen, jeg for å se hvor langt våren er kommet, hun for å tråkke på alle blomstene jeg finner.  Klarte heldigvis å redde nesten alle krokusene, men en stakkars liten kar ble litt ned trampet. Naturens lover der altså.

De neste dagene

Uken som kommer blir ganske hektisk med forberedelser for live sending, men også mitt vanlige liv som frilans artist. For selv om jeg gjerne skulle viet hele min tid til semifinalen, så har jeg jo også en frilans tilværelse å opprettholde. Det er et veldig uforutsigbart liv, men så utrolig spennende også. Jeg spiller teater bare noen dager etter semifinalen min og jeg har flere spoken word gigs. Samtidig som dette har jeg skriveopphold på Akershus Teater. Der skriver jeg på et teaterstykke og får god veiledning av de som jobber der.

Men nå setter jeg meg ned med dagens første kaffe. Som dere kan se under så har jeg øvd meg på å style rundt kaffekoppen. Hvor fancy det ble er ikke godt å si, må kanskje øve meg litt til.

3 kommentarer til «11 dager til Norske Talenter!»

  1. Hurra! Gratulerer med nyoppstartet blogg. Synes kaffekoppen-bildet var fint og stemningsfult. Du e god på det du gjør, gleder meg til å se deg, både på NT og på ordentlig. ?

  2. Hei 🙂
    Utrolig sterkt å se det du gjør, valget om kjærlighet.
    Vi kjenner ikke hverandre, men sannelig skjønner jeg hva du sier med så klare ord. Takk for de!

    Skal se norske talenter og stemme på deg! ❤️

    Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.